Helgen som varit

 
Så här har min helg sett ut! I fredags efter jobb vart vi hembjudna till Markus föräldrar där svärfar bjöd på hemma gjorda pizzor 😋. Vi krängde och kolla på idol ;). 
I lördags var melina först på kalas och då passade vi på att åka och klippa izzys klor och köpa färskfoder till henne (hon äter jätte dåligt så nu ska vi prova och se om detta hjälper). Efter åkte vi hem till svärfar och fika. När melinas kalas var slut åkte vi ut till stadium outlet så melina kunde få nya gummistövlar och nya gympa kläder :).  Sen på kvällen åkte vi ut till Påarp och hälsade på Emm, Patrik och lilla Felix :). Blev en jätte mysig kväll förutom att lilla felix skadade sig precis innan han skulle sova. Men vi vuxna reagerade nog mer än vad han gjorde, en riktig tuffing är han ;).  
På söndagen var det ut till Höganäs. Melina har börjat på gympan där så då passade vi även på att ta lager157 påvägen hem :D.  Vi åkte dit för att köpa jacka till melina men de blev lite mer än så (som vanligt) 😇. 
När vi sen kom hem var det bara för mig att börja med tvätten, båda våra tvättkorgar var överfulla :/ . Är så himla glad att vi har tvättmaskin inne i lägenheten 👍.  
 
Hur har er helg varit? :) 

Kommentera här: