Glossybox

Kom på att jag helt glömt bort att lägga upp vad jag fick i min glossybox i Maj månad så tänkte jag gör de nu innan jag får den nya för Juni månad :)
 
 
1. Aco Light Touch Mattifying Sun Face Cream SPF 20
Skyddar Ansiktet mot solens skadliga strålar med denna sollkräm med förhöjt UVA-skydd. Krämen återfuktar utan att täppa till porerna och ger en matt finish så att du slipper glansig hy.
(Orginalprodukt: 129 kr/50 ml)
 
2. John Frieda Beach Blonde Sea Waves Sea Salt Spray
Denna saltvattenspray ger håret textur och en känsla av strandhår på några sekunder. Den somriga doften av hav och kokos får oss att direkt längta till varma och soliga dagar. 
(Orginalprodukt: 129 kr/150ml)
 
3. Coloran Permanentfärg för ögonbryn
Inför sommaren färgar vi gärna brynen för att slippa fylla i dem. Du får nu testa kultförklarade ögonbrynsfärgen från svenska Coloran i en begränsad upplaga framtagen exklusivt för er glossies. 
(Orginalprodukt: 79 kr/förpackning)
 
4. Être Belle Cosmetics Aloe Vera Moisturizing Gel
Återfuktande gel med aloe vera. Den oljefria gelen är berikad med liposomer som binder fukt och slätar ut huden, samt gör den mer elastisk. Kommer i en behändig storlek att ta med på sommarens semesterresa.
(Orginalprodukt: 209 kr/40ml)
 
5. Make Up Store Nailpolish
Make Up Stores nagellack finns i oändligt många färger och fungerar lika bra på äkta naglar som på konstnaglar. Här får du testa ett nagellack eller en vårdande nagelprodukt för att få vackra naglar i sommar. 
 
 
Vill du också börja prenumerera på glossybox , gå då in på länken här nedan :)