Linedance

Imorgon ska jag och Markus på linedance tävling i Danmark och heja på vännerna som ska tävla :D Jag själv har slutat tävla, senaste tävlingen var i September och då hade jag inte tävlat på ett år. Tyvärr är linedance en dyr hobby :/ Ska man tävla kostar det dömycket det är allt från klänningar,privates, bensin för att komma till träningen och inte minst själva tävlingen !! Innan när jag var som mest aktiv hade jag bara dansen i huvudet!! Jag la alla mina pengar på de och all min tid och därför kom jag också bra. Då jag är i en ganska hög nivå måste man träna nästan varje dag och man måste ta privates med proffs tränare och verkligen lägg ner sin själ i det... Nu när man har sambo,lägenhet, jobb m.m måste man tyvärr priotera annat (tror inte markus hade blivit så glad om jag la all min fritid och alla min pengar på endast min hobby) !!. 
Jag dansar fortfarande typ varannan vecka ute på Hacienda och tycker fortfarande det är döroligt efter alla dessa år (började januari 2004) me tävlingen har jag nog lagt ner för gott ..
 
Här nedan ser ni lite bilder in action :D
 
 
 
Här nedan ser ni även videos från min senaste tävling som var i Sthlm
 
Jag är längst bak i svart klänning med röda blommor 
 
Jag är längst fram i lila
 
Jag är längst ut i kanten med gul och svart klänning 
 
Jag är längst ner i hörnet med orange tröja och svarta byxor
 
jag längst ner i hörnt med röd klänning.
 
Som ni ser är det inte mig dem filmar och är därför inte i bild hela tiden men ni kanske får ett litet hum om hur linedance fungerar på tävlingar och hur jag dansar (för er som inte har sett mig tidigare) :P